SERVEIS QUE OFEREIX LA COMPANYIA

 

 

La Companyia La Broma t’ofereix a molt bon preu animacions amb pallassos, música en directe y maquillatge artístic. No dubtis en fer-li un gran regal als petits de la casa, sigui per un aniversari o qualsevol altra celebració.

Amb més de deu anys d’experiència els components de la companyia s’adapten a qualsevol espai: cases particulars, garatges, jardins, escoles, places, etc...

 

ANIMACIÓ “SUPER” FESTA

1 animador/a + Presentació (del nen/a protagonista i de l'animador/a) + Jocs amb música + Maquillatge senzill i simpàtic

+ Despedida amb sorpresa! (globoflèxia per a tots).

 Preu: 110 euros (durada 1:10h)

 

ANIMACIÓ “MEGA” FESTA

Animació “super festa”+ 20 minuts més d’espectacle amb un MEGA SHOW” a triar entre:  el petit circ (malabars i monocicle), magmàgia (introducció als més petits a la màgia),  o ciència esbojarrada (número de “científic tocat del bolet”). 

Preu: 140 euros

 

ANIMACIÓ “SUPER MEGA” FESTA

Animació “mega festa” amb 2 animadors + Jocs de cançons tradicionals amb guitarra en directe.

Preu: 220 euros (durada 1:30h)

 

MAQUILLATGE ARTÍSTIC

Totes les animacions poden estar complementades de maquillatge artístic, amb una maquilladora professional del món del circ, podreu veure algunes fotos a la pestanya de maquillatges.

Preu: 120 euros.

 

També podeu consultar les nostres ofertes per a festes temàtiques: especial princeses,  superherois, pirates... 

Per als NO particulars, tals com ajuntaments, escoles, esplais, festivals, fires, etc, poseu-vos en contacte amb noslatres per telèfon o al mail.